Tóth Nerella
Önismereti Előadó, Life Coach
Tudatosság, önismeret, spiritualitás, ébredés


RÖVID BEMUTATKOZÁS

20 éve segítem az embereket önmaguk megismerésében és ébedésükben, hogy tudatossá, tudatos teremtővé váljanak és kiteljesedett életet éljenek. Kiébredni az elme, a lélek fájdalmas álmából az egyik legnagyobb öröm. Ha már eleged van a végeláthatatlan keresésből és fejlődésből, segítek élesben leleplezni hamis énképedet és megismerni a határtalan tudatosságot, aki valójában vagy. Így rózsaszín álmok kergetése ill. küszködés helyett végre igazán élhetsz. Rámutatok a benned rejlő, minden gondolatot túlszárnyaló csendre és teljességre is. Ez lehet meglepő, de mégis természetes. Ha pedig már belepillantottál a jelen szépségébe, ideje az elme további trükkjeit is felfedni, hogy jelenléted stabilizálódhasson és hogy az élet praktikus oldalát is könnyedén vedd. Személyesen és online is ezen témákat vesszük fókuszba: Kapcsolatok, Siker, Egészség, Aktív figyelem, Egyensúly, Szeretet, Öröm, Élvezet, Inspiráció, Erő, Tudás, Bölcsesség, Szabadság, Önmegismerés és Önmegvalósítás.


Az alábbi videókban a tudatossággal kapcsolatos témákba is betekintést nyerhetsz és Nerelláról is szó esik. A beszélgetések a Viva Natura TV (VNTV) műsorán, Horányi Ágnes vezetésével készültek. Köszönet érte.

1 Egyre többekben ébred önmagára a tudatosság! Veled is megtörtént? (2019. május 30.)

2. A megvilágosodás is csak egy újabb önámítás? (2019. június 21.)

3. Honnan tudhatod, hogy veled már megtörtént a felébredés? (2019. augusztus 1.)

4. Felejts el mindent, amit eddig a megvilágosodásról hallottál! (2019. szeptember 5.)


BŐVEBBEN

20 éve segítem az embereket önmaguk megismerésében, és ébredésükben, hogy tudatossá és tudatos teremtővé váljanak, különböző formákban. Az utóbbi években a találkozásoknak, előadásoknak és beszélgetéseknek jól működő, bárki számára könnyedén elérhető módja forrotta ki egyre inkább magát, és az interneten is megvalósult.

Hogy mi mindenről szólnak a programok?
Hogy hogyan élj kiteljesedett és tudatos életet. Beleértve az élet praktikus részét, mint pl. a Kapcsolatok, Siker és Egészség, de aktív figyelemmel mindezeknek az alapjára és egyértelmű társára is, mint az Egyensúly, a Szeretet, az Öröm, az Élvezet, az Inspiráció, az Erő, a Tudás, a Bölcsesség, a Szabadság, az Önmegismerés és az Önmegvalósítás.

Az emberi lélektan, a viselkedésgenetika, a filozófia, a pszichológia, a spiritualitás, a vallások és a keleti mesterek mondanivalójának tanulmányozása meghatározó volt, és a programokat is inspirálták. A jelen pillanatba való bepillantások igen meghatározó alkalmai voltak viszont Láma Ole Nydahl tibeti buddhista tanító Phowa kurzusai, és később az indiai Ramana Maharishi vonalát követő Papaji mester egyik tanítványának, az ugyancsak felébredett Gangajinak személyes útmutatásai is. Hálám végtelen feléjük és minden más tanítóm felé is. Édesanyámmal, Csattos Ilonával együtt indultunk, és segítettük egymást ezen tudás felfedezésében évekig.

Indigó gyermekként sok olyan képesség természetes volt számomra, amiben mások kételkednek. Ezek felfedezését kevésbé megdöbbenéssel, mint inkább kíváncsisággal és örömmel éltem meg. A tisztánlátás és az érzékeken túli érzékelés képességével indultam egész pici kortól, majd 16 éves kortól kezdődően már tudatosan sok-sok éven át én is azt kerestem, amit te is: a választ a legmélyebb kérdésekre. Valahogyan természetes módon tudtam, hogy hogyan kell meditálni, és éveken át napi szinten csak engedtem, hogy megjelenjenek a szavak a legmélyebb csendből, hogy megmutassák azt, amit nem könnyű szavakba foglalni.

Milyen vagyok én? Folyamatosan felfedező, ébredő (merthogy ennek soha nincs vége), kibontakozó, mélyülő, kíváncsi, és szeretetteljes. Gyengéden segítelek, de időnként jól kisarkítom a lényeget, hogy könnyebben leleplezd és túlléphess rajta.

Ki vagyok én? Ha röviden kell megfogalmaznom, amit tapasztalok: ugyanaz vagyok, aki te is: maga a végtelen tudatosság és szeretet.

A célom, hogy az ébredésben, a tudatosság és az önmegvalósítás "útján" segítselek. Köszönöm, hogy itt vagy.

Van egy nagyon fontos bejelentenivalóm: Van egy új felébredett közöttünk, aki tudatosan, a dualitás világának korlátain túllátva, kiegyensúlyozott, kiteljesedett életet él. És ez a tudatos, felébredett te vagy.

Ez most meglepett? Az igazság az, hogy a tudatosság már most is éber benned, a legmélyebb szinteken már most is egyensúlyban vagy, és ami a legfontosabb, már most is magadban hordozod azt a bölcsességet, ami hozzásegít, hogy megvalósítsd életed egyik legszebb célját, és hogy ezt másokkal is megoszthasd.

Most lehet, hogy azt gondolod, hogy mindez nagyon szép, de úgy tűnik, hiába tudod mindezt, valahogy eddig mégsem ment. A megoldás pedig abban rejlik, hogy túllépsz azon, hogy csak “tudd" mindezt. Mert az információhalmaz ugyan szerves része lehet, de nem a kulcsa annak, amire vágysz. Ezt a tudást meg is kell testesíteni. Hogy hogyan? Úgy, hogy nem csak az elméddel, de a szíveddel és teljes lényeddel átadod magad belső bölcsességednek, az igazságnak, és teljes lényeddel el kezded élni. Nem csak ünnepnapokon, tréningeken, előadásokon vagy komoly problémák hatására. Nem csak akkor, ha nem megy a business, ha betegség üti fel a fejét, ha elromlik a párkapcsolatod, ha elfogy a pénzed,  vagy ha szétesik az életed, hanem mindig.

A webináriumok, intenzív kurzusok és egyéni konzultációk is biztosítják, hogy folyamatosan elérhető legyen, ami fontos számodra. Minden anyag folyamatosan bővül, minden héten élő adásban, aktívan vehetsz részt a webinárium keretei között zajló előadásokon és beszélgetéseken, és kaphatsz választ az éppen aktuális kérdéseidre is. Ezen kívül elmerülhetsz az önismeret mélyében, és a tudatosság magaslataiban is a havonta megrendezett intenzív hétvégi programokon, és egyéni konzultációkra is van lehetőséged. Mindezekhez pedig ajándékként egy folyamatosan elérhető audio könyvtár is kapcsolódik változatos témákkal és meditációkkal, de a heti webináriumok felvételének videóanyaga is mindig rendelkezésedre áll itt.

A legfontosabb, ami visszaigazolódni látszik minden pillanatban pedig az, hogy a legnagyobb bölcsesség és ébredés mindig akkor fedi fel önmagát, amikor a csend újra meg újra teret kap arra, hogy mindent, amihez ragaszkodsz, elsöpörjön. Így láthatod meg ismét, hogy ki vagy, és hogy kik vagyunk mi mindannyian. Mert ez a végtelen szabadság a tiéd. És ez a végtelen bölcsesség jelen van benned. Mert ugyanez a végtelen tudatosság vagy. És meg tudod tapasztalni. A hétköznapok során is. Mert a hétköznapok is ennek a teljességnek része 🙂

Úgyhogy ha szeretnéd, akkor itt egy útmutató, hogy ezt te is lásd. Hogy így hamarabb ráébredhess, hogy ki is vagy valójában. Hogy tudatos életet élhess, szeretettel és örömmel telve, egyensúlyban, egészségben, örömteli kapcsolatokkal és sikeresen, de mindenekelőtt teljességben. Ahol nem a tudattalan érzelmek és gondolatkörök élik helyetted az életedet, hanem jelen van az, ami állandó, aki te valójában vagy az egó önbecsapásaitól mentesen.

A tudatosság irányába vezető folyamat természetes része, hogy megválogatod, mit nézel, hallgatsz és olvasol. A következő lépés pedig az, hogy meg is tudd élni, amit begyűjtöttél. Többek között ez itt a cél. Hogy ezt megvalósítsd. És erre invitállak meg.

Légy részese ennek a közösen megélt, mégis a leginkább rólad szóló ébredésnek, ITT ÉS MOST!

Szeretettel várlak tehát, hogy  találkozhass végre valódi önmagaddal, és hogy felfedezd valódi erejét, szabadságát, tisztaságát, szépségét és teljességét is annak, aki mindig is voltál, és mindig is vagy.

Szeretettel:
Nerella