ÉLŐBEN ONLINE

"Elég a fájdalomból!" Testi betegségek, lelki fájdalmak a Tudatosság fényében
2019. november 16. szombat, 09:00-16:30 óráig
Kérlek, minél előbb jelentkezz!


FELVÉTELRŐL ELVÉGEZHETŐEK


Leplezd le az elme működését és szállj ki az érzelmi hullámvasútból! - A kezdetektől

RÉSZLETEK, ÍZELÍTŐ ÉS BEFIZETÉS

Belépés, ha már regisztráltál rá


Párkapcsolat, szerelem és szexualitás
(Testi, lelki és energetikai jelenlét, együttlét és felszabadulás)

A felvétel feldolgozás alatt, hamarosan elérhető...


Magabiztosság, Kommunikáció, Siker
(Hozd ki magadból a legtöbbet és oszd meg értékeidet eredményesen)

A felvétel feldolgozás alatt, hamarosan elérhető...

A KURZUSOKRÓL

Röviden a lényeg

Az intenzív kurzusok egész napos, interaktív, online önismereti programok. Az élőben megtartott események felvétele szintén elérhető és elvégezhető egyéni  tempóban.

Itt a helyed, ha már nem kérdés számodra, hogy problémáiddal kapcsolatosan a kiút "befelé" vezet, illetve ha már nem tudsz és nem is akarsz tovább várni. Ezeket bármikor, kényelmesen elvégezheted, akár otthon, a pizsamádban is. Minden programon fejest ugrunk a téma mélyébe a fizikai élet illetve a tudatosság különböző aspektusaiból. A kurzusokon, azok jellegétől függően, az öröklött viselkedésminták, érzelmi, gondolati belső működések megfigyelésén túl valódi önmagad és igaz természeted “megfigyelése” is teret kap.

Hogyan zajlik egy kurzus?

Nem csak végignézni fogod, hanem valóban itt leszel velem az egészben. Egyrészt bármi és minden, ami elhangzik, akkor ér a legtöbbet, ha nem csak "kívülálló füllel" hallgatod mégig, hanem egyből magadra vonatkoztatod. Másrészt pedig sokszor felteszek a saját életedre és az aktuális témákra vonatkozó kérdéseket is, amelyekre javaslom, hogy válaszolj is egyből önmagadnak. Lehetőleg írásban. Így lehetőséged nyílik a program végén és a későbbiekben is végigolvasni őket. Ez által még mélyebb szinteken ismerkedhetsz meg a benned zajló folyamatokkal, és láthatsz rá mindarra, amin végigmész. Ez teszi őket igazán hatékonnyá.

Fontos!

Az élő kurzusokra is mindig időben regisztrálj és adj magadnak lehetőséget arra, hogy előkészülj. A felvételről végzett kurzusra pedig olyan időpontban regisztrálj be, amikor el is tudod végezni még aznap. Ez így a leghatékonyabb, és még kényelmes is.

Akár élőben, akár felvételről nézed, készülj fel úgy, mintha tényleg, fizikálisan is itt lennél velem. Kapcsold ki a telefont, legyen nálad  innivaló, laptoptöltő, toll, füzet, és szánd rá a teljes időtartamot egy zavartalan helyen, ahol valóban magadra figyelhetsz, amikor nem csörög a telefon, nem jönnek-mennek a hátad mögött, és nem nyitnak be a szobába meglepetésszerűen. Mert most te vagy a középpontban.

A legjobb, ha számítógépen, illetve laptopon végzed el őket, és kiteszed teljes képernyőre.

Időbeosztás

Jelenleg minden kurzus egy egész napos elfoglaltság. Ne becsüld alá, add meg magadnak az időt és a figyelmet is... Élőben megtartott kurzusnál az együttlétek és szünetek időontja is pontosan fel van tüntetve, amikor pedig felvételről nézel meg egy korábbi kurzust, javaslom, hogy kb. 1,5 vagy 2 óra elvégzése után mindig tarts egy 30-60 perces szünetet. Így 3–4 részletben fogod elvégezni az egészet, és kb. 7-8 teljes órát töltesz majd így el mindennel együtt, ami tehát egy egész napos elfoglaltságot tesz ki.