Igen, képes vagy rá!

Fedezd fel a benned szunnyadó művészt, magabiztosságodat és kreativitásodat!

Lehet, azt gondolod, hogy a rajzolás és a festés a kézügyességen múlik, ami esetleg neked nincs. Az igazság az, hogy elvárások, félelmek, kételyek és a logikus gondolkodás megakadályozhat abban, hogy előhozd és megnyilvánítsd a kreativitásodat. A programokon fejlesztjük azt is, ahogyan a világot érzékeled, hogy képessé válj annak ábrázolására.  Ha tudsz írni, akkor megvan a szükséges kézügyességed is, ami az induláshoz szükséges. Programjaimon mindenki személyes figyelemben részesül, ezért akár kezdő, akár haladó szintű ismerettel és tapasztalattal rendelkezel, egyaránt szeretettel várlak.

Klasszikus és modern művészeti technikákat egyaránt használunk a programokon. Az önbizalom, a magabiztosság és a tudatosság természetes módon bontakozik ki a gyakorlatok, rajzok és festés sikeres elvégzése, illetve beszélgetések következményeként.

A tudatos figyelem és a kreatív, művészi tevékenységek összessége igen egyedi, erőteljes, hosszútávú és láthatóan eredményes programokat tesz lehetővé viszonylag rövid időtartamokon, napokon belül. Felfedezheted a benned rejlő művészi és kreatív képességeket, amelyeket mindennapjaid során is felhasználhatsz a programokat követően. Jelentkezz minél előbb!