Következő időpontja: hamarosan...

Helyszín: ...
Részvételi díj:
70.000,-Ft
Az eszközöket (festék, ecset, festővászon, stb.) biztosítjuk az újak számára.
Ismétlőknek: 35.000,-Ft (Plusz az eszközök, ha szeretnéd.)
Ismétlők figyelem! Az előző programon használt festékeidből maradt mennyiség már NEM lesz elegendő további 4 napra, akkor sem, ha te korábban 3 napban végezted el.

A PROGRAM ELŐFELTÉTELE

Az Önismereti rajz alap program vagy egy (minimum 3 teljes napos) Jobb agyféltekés rajolás alap program előzetes elvégzése bármely oktatónál vagy egyéb alap szintű rajzképzés szükséges, amely segítségével már megismerted és gyakoroltad a következő alapok érzékelését és ábrázolását: Élek és szélek, negatív tér, fény és árnyék, arányok és irányok, "az egész" érzékelése, valamint tárgyak és portrék alap szintű felvázolása és árnyékolása. A program felnőtteknek szól.

A program lényegi tartalma

  • Ismerkedés az akril festék, ecsetek, egyéb festőeszközök használatával
  • A színelmélet alapjai és gyakorlati alkalmazása
  • Színtanulmányok, természeti kép és csendélet festése
  • Önismeret- és kreativitásfejlesztés

A színek világa nyílik meg előtted ezen a programon. Ahogyan a rajzolásnál látni kellett a teret, festéshez először látni kell a színeket, és akkor vagy képes kikeverni és megfesteni azokat. Minden színnek végtelen sok árnyalata létezik, és ez alatt a négy nap alatt minden gyakorlat és alkotás a színek érzékelését, és megjelenítésének élvezetes elsajátítását szolgálja. A program során akril festéket használunk, melynek segítségével a korábbi rajz programon elsajátított, fent említett öt érzékelést egy teljesen eltérő eszköz használatán keresztül fejlesztjük.

A négy nap alatt önismereted is bővül, megtapasztalod a sok művész által megélt ihlet alatti alkotást, gyengéd iránymutatásaim követésével pedig ráláthatsz belső működéseidre. Felfedezheted, hogy mi akadályozott eddig a kreativitásod megélésében és céljaid elérésében, illetve hogy hogyan légy sikeres, eredményes és örömteli életed nem csak kreatív de egyéb területein is. A világ egyszeriben még színesebbé válik a szemedben, és bármit képes leszel lefesteni a saját stílusodban.

A program menete:
Egyszerű színkeverési gyakorlatokkal kezdünk, majd egy látványos színtanulmányt készítünk, melynek végeredménye még előtted is titok lesz szinte az utolsó pillanatig, természeti képeket is alkotunk, a negyedik napon pedig egy csendéletet festünk valós modellről, amelyet szintén büszkén akaszthatsz majd a falra. Korábban három napban tartottam, de hogy még hatékonyabb és élvezetesebb legyen számodra, négy napra bővítettem ki. Szeretettel várlak erre az izgalmas programra!

Ízelítő a résztvevők alkotásaiból

      

Csendélet valós modellről

 

Vissza az Önismereti Kreatív programok főoldalára